Skolestart nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å komme tilbake til bøker, forelesninger og nye opplevelser. For studentforeningen TekFem ved Universitetet i Agder og Fagskolen i Agder, er dette en spennende tid hvor vi ønsker å ønske både nye og gamle medlemmer velkommen tilbake på best mulig måte. Derfor er vi glad for å kunne introdusere den nye og forbedrede nettsiden vår – en portal dedikert til å styrke fellesskapet og mulighetene for kvinner som studerer teknologiske- og naturvitenskaplige fag.

Webansvarlig har jobbet iherdig gjennom sommeren for å gi våre medlemmer en nettside som ikke bare er visuelt tiltalende, men også enkel å navigere og med tiden vil være fullpakket med nyttig informasjon.

Vi er stolte over å kunne lansere vår oppdaterte nettside akkurat i tide for skolestart. Den representerer ikke bare et nytt kapittel for TekFem, men også en mulighet for alle medlemmer og interesserte til å engasjere seg i et voksende fellesskap av likesinnede. Vi inviterer deg til å bli med på våre arrangementer fremover og bidra til å forme fremtiden for kvinner innenfor teknologi og naturvitenskap ved Universitetet i Agder og Fagskolen i Agder.

Sammen kan vi bygge en sterkere, mer mangfoldig og inkluderende teknologisk fremtid!