Vårt Team

Styreleder

Astrid Eggum

leder@tekfem.no

Jeg er 24 år og kommer fra Porsgrunn. Våren 2022 skriver jeg en bachelor i Mekatronikk på Uia og til høsten fortsetter jeg videre på Industriell Økonomi og Teknologiledelse. I løpet av studietiden har jeg jobbet som studentassistent her på universitetet. For tiden har jeg også et styreverv i GSI Fotball.

Jeg ser frem til å jobbe videre med TekFem og til å se hva vi kan få til for damene i teknologien.

 

 

Knytt kontakt på Linkedin

Nestleder og Økonomiansvarlig

Katrine Als Hansen

okonomi@tekfem.no

katrine.als.hansen@gmail.com

Jeg er en 21 år gammel jente fra Grimstad. Jeg er vokst opp i Danmark, men har nå bodd i Grimstad i 13 år. Jeg går nå siste året på bachelor i mekatronikk på UiA og trives veldig. Etter sommeren ønsker jeg å begynne på en master i mekatronikk. Tidligere har jeg vært studentassistent i førsteårs mekanikk og matematikk. Ellers er jeg for tiden trener for fotball damelaget til GSI og har tidligere hatt verv i GSI sitt fotballstyre. 

Jeg gleder meg til å jobbe med det flotte TekFem teamet og jeg vet vi kan få til mye bra det kommende året.

Knytt kontakt på Linkedin

Arrangementansvarlig

Karoline Hamer

Karolineh98@hotmail.com

Jeg er 23 år gammel og kommer fra Nøtterøy. Før jeg startet på ingeniørstudiet har jeg reist mye rundt i verden de siste årene, både for å besøke venner, men også for å oppleve nye deler av verden.   Flyttet ett semester til Berlin der jeg studerte ex phil, ex fac, idehistorie og tysk. Deretter flyttet jeg til København hvor jeg begynte å studere sykepleien, men sluttet kort tid etter for å begynne på forkurs ingeniør i stedet. Nå er jeg straks ferdig med første året av bachelor i byggdesign her i Grimstad.

Å være en del av TekFem er jeg så stolt av, og jeg gleder meg til å være med på å utvikle og fremme organisasjonen i årene som kommer. I tillegg er jeg opptatt av et godt samhold og trivsel, noe TekFem helt klart vil bidra med!

Knytt kontakt på Linkedin

Markedsføringansvarlig

Maria Malmberg

mariamalmberg1@hotmail.com

Jeg er 20 år gammel og kommer fra Jørpeland. Jeg går nå første året byggingeniør på UiA i Grimstad og trives veldig med det. Videre planlegger jeg å ta en master i arkitektur. Ellers spiller jeg volleyball på studentlaget her i Grimstad og sitter i volleyballstyret. 

 

Jeg søkte som styremedlem i Tekfem da jeg ønsker å ta del i samholdet, samtidig som jeg får være med å skape og videreutvikle et trygt og gøy miljø for jenter som er, eller vil inn i teknologibransjen.

Knytt kontakt på Linkedin

Styremedlem

Victoria Nørve

 vicno@live.no

Jeg er 22 år og kommer fra Kristiansand. Jeg har tidligere tatt en bachelor i ingeniørfag bygg på NTNU i Trondheim. Nå holder jeg på med en mastergrad i sivilingeniør bygg fra UiA Grimstad. Jeg har alltid vært opptatt av studentfrivilligheten og syntes det har vært utrolig gøy å engasjere meg i ulike verv. Akkurat nå representerer jeg fakultetet mitt i studentparlamentet sammen med tre andre engasjerte jenter. Nå har jeg også et styreverv i TekFem og jeg gleder meg masse til å utvikle og fortsette det fantastiske arbeidet fra det forrige styret.

 

Knytt kontakt på Linkedin

Varamedlem

Camilla Kaalstad

camilla.kaalstad@gmail.com

Jeg er en 24 år gammel jente fra Oppegård, litt sør for Oslo. Til sommeren er jeg ferdig med en bachelor i byggingeniør fra UiA Grimstad og skal etter sommeren begynne på master i byggingeniør, også i Grimstad. Jeg ønsker å bidra i TekFem, fordi jeg synes det er en viktig organisasjon som setter kvinner i fokus. Organisasjonen er en arena hvor kvinnelige teknologistudenter kan bli kjent på tvers av studieretninger og skape et felles samhold - noe jeg synes er veldig gøy å få være med å utvikle videre. 

Knytt kontakt på Linkedin

Varamedlem

Siri Vogt Haavik

svhaavik@gmail.com

Jeg er 22 år og kommer fra Bærum. De siste tre årene har jeg tatt en bachelor i byggingeniør i Grimstad og planlegger å fortsette på en Indøk-master til høsten. Jeg har tidligere vært med i flere andre studentorganisasjoner, og gleder meg nå til å være med i TekFem. En organisasjon som TekFem er viktig fordi den bidrar til å skape tilhørighet og samhold for kvinnelige teknologistudenter, noe som jeg mener er et viktig initiativ.

Knytt kontakt på Linkedin

Varamedlem

Anna Thompson

annathompson1@icloud.com

Jeg er 21 år og kommer fra Kristiansand men bor nå i kollektiv i Grimstad. Jeg er andreårsstudent på min bachelorgrad i Byggdesign på UiA og finner stor motivasjon i å kunne bidra til gode og bærekraftige bygg og omgivelser i fremtiden. Jeg verdsetter naturen og setter pris på friluftsliv og gjerne lange turer i fjellet både til fots og på ski. Jeg spiller også volleyball på studentlaget GSI og har flere studentengasjementer.   

 

Jeg ser på TekFem som en meningsfylt og inspirerende studentforening og gleder meg til å ta del i TekFem-nettverket.

Knytt kontakt på Linkedin

Varamedlem

Kristine Lehrmann Solvang

kristine.solvang@hotmail.com

Jeg er 24 år gammel og kommer fra Risør. I fire år har jeg studert fornybar energi på UiA, først en bachelor og nå en master. Jeg har lenge vært aktiv i studentpolitikken og synes å arbeide for studentenes meninger og velferd er veldig givende. Som kvinnelig teknologistudent synes jeg det er inspirerende å kunne være med å bidra inn i en så flott organisasjon som TekFem. Jeg gleder meg til å jobbe med alle disse flott menneskene for å få til noe bra sammen!

Knytt kontakt på Linkedin

Varamedlem

Ingrid Marie Skaug Lindqvist

ingridmarie1998@gmail.com

Foreløpig ingen beskrivelse.

 

 

 

Knytt kontakt på Linkedin

Nettsideansvarlig

Christine Nilsen

christine@cn-design.no

Jeg har en bachelorgrad innen multimedieteknologi og -design og er bosatt i Kristiansand. Nå er jeg i gang med nye studier på UiA, denne gangen IT og informasjonssystemer. Jeg har vært lidenskapelig opptatt av teknologi siden jeg var barn og har i de senere år også funnet stor interesse for informasjonssikkerhet og hvordan de store tech-selskapene behandler dataen vår.

 

Mitt mål i TekFem er å gi den beste brukeropplevelsen et steg om gangen og inspirere andre kvinnelige teknologer til å bli med laget!

Knytt kontakt på Linkedin

Liste over tidligere teammedlemmer:

Dette er en liste over alle tidligere teammedlemmene våre. Takk for at du har bidratt til visjonen og utviklingen av Tekfem!

(Ps: hvis du ønsker å bli tatt ut av denne listen ta kontakt med nettsideansvarlig)

Josefin Vallenfors

Bedriftsansvarlig, vår 2022

Nora M. Becker

Nettsideansvarlig, vår 2022

Leonie Mortensvik

Markedsføringsansvarlig, vår 2021

Yvonne-Marie Miniggio

Styreleder, vår 2022

Tonje Sætre

Nestleder og bedriftsansvarlig, vår 2022

Julie Solberg Aasgaard

Økonomiansvarlig, vår 2022

Julianne Sundklakk

Arrangementansvarlig, vår 2022

Kathrine Holteberg

Markedsføringansvarlig, vår 2022

Vilde Lundh Andresen

Kommunikasjonsansvarlig, vår 2022

Tone Buø

Styremedlem, vår 2022

Ingrid Abrahamsen Bøe

Varamedlem, vår 2022

Maren Oustad Torve

Varamedlem, vår 2022

 Campus Grimstad, Jon Lilletuns vei, Grimstad 4879,  Norge

Copyright  2021. TekFem. All rights reserved. Site powered by ProISP